Harmonique Accountancy Portaal

Client online

U logt in op de klantenportaal met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zo krijgt u toegang tot uw eigen online beveiligde dossier voor goedkeuren aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en omzetbelasting. Ook kunt u hier andere documenten raadplegen die wij voor u in de portal plaatsen. U kunt documenten voor ons in de portal plaatsen, zodat wij onze werkzaamheden kunnen verrichten. Met de gratis app kunt u via smartphone of tablet overal uw gegevens raadplegen en aangiften goedkeuren.

Yuki

De voordelen van alle essentiële functionaliteit, gecombineerd met het gemak van één overzichtelijk boekhoudplatform? Met Yuki bevinden alle features die je nodig hebt om als ondernemer je financiële zaken perfect geregeld te hebben zich op één plek. Wil je factureren, incasseren, betalingen doen of uren registreren? Het verloopt allemaal via hetzelfde online boekhoudplatform.

Nmbrs Salaris

Eén simpele oplossing voor al je geautomatiseerde HR en payrol processen. Als klant krijg je volledige toegang tot je eigen omgeving. Ook de werknemers kunnen met een eigen login hun loonstroken en persoonlijke gegevens inzien. Naast salarisverwerking is het registreren van verlof of declareren van onkosten ook mogelijk.